Wie ben ik Zself?

Ik ben Sven van Schaik. Als kind was ik altijd al op zoek naar ‘het waarom’ – wat ik zag, voelde vaak anders. Dat maakte dat ik al vroeg de dingen om me heen onderzocht en analyseerde.

Nog steeds ben ik gefascineerd door het onderzoeken van die andere onzichtbare maar wezenlijke kant in de ander; ik wil het begrijpen van binnenuit. Na mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en de Master of Criminal Investigation aan de Politieacademie, werkte ik acht jaar als recherchekundige bij de politie. Daar hield ik me bezig met de schaduwkanten van de maatschappij. Nu heb ik mijn passie verschoven naar het individu. Ik gebruik mijn intuïtie en analytische blik om samen met jou te ontdekken wat er zich bij jou aandient en gezien wil worden. Daarna kunnen we samen verkennen hoe jij je volledige potentie kunt benutten.

Ik heb mijn opleiding tot analytisch therapeut gevolgd aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Eerder volgde ik een opleiding professioneel coachen aan de Coaching Academy International. Meer weten?